CLARK furnizează echipamente de depozitare pentru piața de volum

În toamna anului 2015, CLARK lansează „CLARK Compact”, o serie de transpalete electrice, atât pentru diverse aplicații industriale, cât și pentru uz comercial. Proiectată pentru segmentul de volum, noua generație CLARK oferă stivuitoare electrice cu o capacitate de 1,0 până la 2,0 tone și transpalete electrice cu ridicare redusă cu o capacitate de 1,5 până la 2,0 tone cu sau fără platformă și cu o viteză maximă de deplasare de până la 12 km / h.

„CLARK Compact segmenteaza piata”

Cu CLARK Compact, CLARK se repoziționează în zona sa principală de activitate a echipamentelor de depozitare. Rolf Eiten, CEO CLARK Europe, spune: „Noua serie ne oferă perspective cu adevărat interesante. Utilizatorii noștri au acum modele adaptate operatorilor pentru toate aplicațiile – și la prețuri competitive pe piață. Manevrarea ușoară și sigură a echipamentului crește productivitatea atât cu sarcini de transport standard cât și complexe. ” CLARK a dezvoltat CLARK Compact folosind componente premium de la producătorii europeni și oferă o garanție de până la doi ani, un pachet de siguranță sofisticat și multe caracteristici chiar și cu configurația standard. Rolf Eiten: „În combinație cu renumitul nostru raport calitate-preț excelent, credem că am ajuns la un acord pe piață cu CLARK Compact.
CLARK Stivuitoare electrice compacte
Noile stivuitoare electrice CLARK din seria CC au o capacitate maximă de până la 2,0 tone și o înălțime maximă de ridicare de 4.800 mm. Acestea sunt oferite în plus față de modelele CLARK SX și PX „grele” existente și se caracterizează printr-o productivitate crescută datorită manevrabilității remarcabile, dimensiunilor compacte și manevrabilității convenabile. Cele cinci modele noi oferă o accelerație impresionantă datorită motoarelor de curent alternativ dovedite în industrie (pe trei dintre modele) fabricate în Germania.
WS10M (capacitate 1,0 t / max. 1,950 mm înălțime de ridicare) WS10 (1,0 t capacitate / max. 3.300 mm înălțime de ridicare)
WSX12 (1,2 t capacitate / max. 4.800 mm înălțime de ridicare) WSX14 (1,4 t capacitate / max. 4.800 mm înălțime de ridicare)
WSXD20 (capacitate 2,0 t / max. 3.600 mm înălțime de ridicare)
Facilitatea de întreținere excelentă și configurația standard extinsă contribuie, de asemenea, la creșterea eficienței manipulării încărcăturii, integrând în același timp toate funcțiile de ridicare și coborâre în capul timonului ergonomic pentru operatorii dreptaci și stângaci, asigură o operare precisă și sigură. Structura roților în 4 puncte oferă stabilitate optimă și, la modelele cu CLARK SpeedControl (CSC), viteza maximă de deplasare este reglată automat în conformitate cu poziția timonului. Acest lucru este deosebit de util pentru aplicații în spații închise și în timpul manevrelor de zi cu zi.

CLARK Transpalete electrice compacte cu ridicare redusă

Seria CLARK Compact oferă opțiuni de utilizare flexibile în segmentul transpaletelor electrice reduse, acoperind aplicații industriale ușoare până la medii. Motoare de tracțiune alternativă fiabile și cu întreținere redusă, manevrabilitate simplă datorită dimensiunilor compacte și a debitelor maxime sunt toate caracteristici ale
WP15 (1,5t capacitate) WPX18 (capacitate 1,8t) WPX20 (capacitate 2,0t) PPX20 / PPXS20 (capacitate 2,0t).
Cu capacități de 1,5 până la 2,0 tone, cu și fără platformă, transpaletele electrice cu ridicare redusă ating viteze maxime de deplasare de până la 12 km / h, chiar și atunci când manipulează paleți dubli. Capacitățile bateriei de până la 375 Ah și extracția laterală opțională a bateriei permit chiar utilizarea în două și trei schimburi. Transpaletele electrice WP15, WPX18, WPX20, PPX20 și PPXS20 sunt furnizate opțional cu spătar de încărcare, role cu o singură sarcină și roți de tracțiune și sunt disponibile ca versiuni de depozitare la rece.