Eficiență maximă de manipulare

Transpaleta compacta are o capacitate de 2.000 kg și extinde gama de transpalete Clark în domeniul tehnologiei de depozitare.

Transpaleta cu platformă integrată este special conceput pentru încărcarea și descărcarea camioanelor, transportul, precum și preluarea diferitelor mărfuri. Liza electrica este, de asemenea, ideala pentru încărcarea și descărcarea camioanelor prin rampe. Șasiul previne blocarea la tranzițiile rampei, asigurând o deplasare sigură și eficientă a rampei

Motorul de tracțiune trifazat de 2,5 kW, inchis si fără întreținere, cu o viteză maximă de 12 km / h precum și puternicul motor de ridicare de 2,0 kW al PPFXS20 asigură o eficiență maximă la ridicarea și coborârea sarcinilor. Datorită capacității ridicate a bateriei de 375 Ah, liza electrica realizează o durată de viață optimă a bateriei chiar și în aplicații solicitante. Transpaleta disponibilă cu înlocuirea bateriei laterale ca standard. Înlocuirea rapidă și ușoară a bateriei printr-un pat cu role asigură un timp maxim de funcționare pentru transpaleta.

Comenzile ergonomice pot fi utilizate intuitiv atât de stângaci, cât și de stângaci pentru o funcționare fără oboseală. Servodirecția complet electrică este deosebit de netedă și permite manevrarea precisă și sigură chiar și în spații restrânse. Reducerea automată a vitezei de deplasare, precum și roțile duble, asigură un grad ridicat de siguranță la virare.

Pentru manevrare și transport orizontal pe distanțe mari, intrarea laterală oferă confort și siguranță maximă șoferului. Șoferul se poate sprijini confortabil de spătarul căptușit. Platforma șoferului este complet suspendată și garantează o funcționare fără vibrații, astfel încât șoferul să se poată concentra asupra muncii sale. Vârfurile rotunjite ale furcii permit filetarea rapidă în palet, contribuind astfel la o rotație mare a mărfurilor.