Stivuitoare electrice Li-Ion

Soluțiile de alimentare vor oferi următoarea generație a eficienței elestivuitorului. Hangcha este dedicat conducerii inovațiilor în domeniul tehnologiei energiei.

Astăzi pregătiți să ofere o flotă completă de electrostivuitoare Li-ion, de la transpalete electrice cu ridicare mică, transpalete electrice cu ridicare ridicată, până la motostivuitoare Hangcha contrabalansate.

Bateriile litiu-ion pot oferi funcționării dvs. un avantaj prin creșterea eficienței. Există mai mulți factori cheie care  pot determina adoptarea aceastei noi soluții energetice Hangcha.

– 5 ani sau 10000 de ore de garanție

– Încărcarea rapidă asigură disponibilitatea continuă a electrostivuitoarelor

– Sigur și fără întreținere

– Test și validare cuprinzătoare

Acum, cu aproape fiecare produs din linia electrică Hangcha care oferă compatibilitate litiu-ion, puteți profita de inovația noastră de lider în industrie acum și în viitor. Printre acestea, acest stivuitor electric Hangcha din seria XC, un produs de top pe piața din Europa și America de Nord, va fi o alternativă perfectă la stivuitorul cu combustie internă.

Acest electrostivuitor din seria XC are o structură specializată cu acumulator de litiu, care oferă un design ușor și flexibil, viteza perfectă de ridicare și viteza de deplasare vă pot ajuta să îmbunătățiți productivitatea.

Hangcha va continua să conducă tehnologia stivuitorului și va facilita manipularea materialelor. Suntem încântați să vă spunem că stivuitoarele noastre cu motoare EURO STAGE V