Anvelope stivuitoare

Anvelope stivuitoare!
Toata gama de anvelope industriale!

La fel ca si pantofii si anvelopele utilizate la stivuitoarele din compania Dvs. se uzeaza si trebuie inlocuite. Daca este vorba despre cauciucuri pneumatice uzate, aveti o singura optiune: schimbarea lor cu altele noi. Insa in cazul anvelopelor pline exista si solutia crestarii: o operatiune prin care crestele rotilor sunt refacute mecanic, cu ajutorul unui instrument special.

Daca gradul de uzura al anvelopelor care echipeaza stivuitoarele, motostivuitoarele, stivuitoarele Diesel, stivuitoarele GPL, electrostivuitoarelor utilizate in compania Dvs. este atat de ridicat incat a venit momentul sa fie inlocuite, va rugam sa ne contactati.

Exista mai multe tipuri de anvelope: pline (super-elastice) in varianta negra sau non marking (cauciucuri albe care nu lasa urme), pneumatice, bandaje de cauciuc (cushion),

Cel mai adesea motostivuitoarele si electrostivuitoarele sunt echipate cu varianta de cauciuc plin.

In alegerea tipului de anvelopa pentru stivuitorul Dvs. trebuie sa aveti in vedere doua aspecte:

  1. Numarul de ore de functionare pe care le efectueaza in medie utilajul intr-o zi de lucru.
  2. Suprafata pe care ruleaza stivuitorul.

In functie de aceste informatii va putem oferi trei game:

Gama premium – este conceputa pentru aplicatii grele in conditii dificile, pentru stivuitoare cu un parcurs ridicat de kilometri, avand un confort de rulare sporit cu rezistenta scazuta la frecare, tractiune foarte buna, acestea pot lucra pana la viteze de 50Km/h.

Gama medie – este proiectata pentru aplicatii in conditii normale pentru utilaje care lucreaza intr-un schimb pe suprafete netede/betonate.

Gama low-cost – este recomandata pentru aplicatii usoare / moderate in cazul utilajelor cu putine ore de functionare.

Anvelopele non marking (albe) sunt utilizate de companiile care au restrictii in ceea ce priveste urmele lasate de anvelope, in special in industria alimentara si cea farmaceutica, de obicei in cazul utilajelor electrice de interior care ruleaza pe suprafete de gresie sau pardoseli industriale.

Bandaje cauciuc sunt specifice utilajelor fabricate pentru piata stivuitoarelor din Statele Unite ale Americii, de obicei pe utilajele electrice de capacitate mare de ridicare. In principal exista doua variante: cu suprafata neteda sau cramponate (crestate).

Anvelopele pneumatice sunt mai putin utilizate in domeniul utilajelor de ridicat. Repreziunta de obicei o alternativa la anvelopa plina in situatiile in care conditiile de teren pe care ruleaza stivuitorul,  sunt dintre cele mai proaste. In astfel de situatii cauciucurile pneumatice, datorita elasticitatii lor, preiau o parte din socuri.

Sutem reprezentanti ai marcilor Continental, Nexen, Barum, Virtus si Samson pe varianta pneumatica.

Montaj anvelope stivuitor

Asiguram montajul anvelopelor pline la presele fixe din principalele noastre locatii. La solicitare, in functie de cantitatea anvelopelor achizitionate va putem oferi si varaianta de presa mobila, adica anvelopele se vor presa in locatia indicata de Dvs. fara a mai fi nevoie de imobilizarea pe timp mai indelungat al motostivuitorului.