STIVUITOR TEREN ACCIDENTAT 5 TONE CU 2WD / 4WD

Stivuitor de teren comercializat de Carpatlift, expertul in stivuitoare adaptat pentru drumurile accidentate, forestiere sau de santier precum si la drumurile cu suprafete umede si alunecoase sau in conditii de ploaie si zapada.

Acesta adopta motor Deutz sau Cummins, care sunt puternice, fiabile si usor de intretinut;

Se poate adapta la drumurile accidentate, forestiere sau santier precum si la drumurile cu suprafete umede si alunecoase in conditii de ploaie si zapada.

Circuitul uleiului de directie si cel de frana sunt independente unele de altele, reducand astfel interferenta franei la directie, rezultand un sistem de franare hidraulic foarte sigur.
Dispozitivul de filtrare a uleiului  este luat in configuratia standard pentru a prelungi durata de viata a elementelor hidraulice.
Functia OPS este disponibila optional.

Cu suspensia si protectia aeriana integrata, amortizor complex al motorului si scaunul cu suspensie, conducerea este mai confortabila, iar vibratia si zgomotul utilajului pot fi reduse.
Spatiul suplimentar pentru picioare este oferit pentru a reduce oboseala operatorului
Vizibilitatea excelenta este asigurata de un ecran mare al acoperisului, de fapt, vizibilitatea din utilaj este excelenta.

Sistemul de transmisie obtine performantele maxime de la motor fara a atinge revolutii mari, ceea ce asigura economisirea combustibilului, reducerea nivelului de zgomot si cresterea duratei de viata a motorului.

Distanta pana la sol este de 370 mm, ofera o manevrabilitate mai mare si mentine stivuitorul in miscare in cele mai grele aplicatii si, totusi, pastrand un centru de greutate foarte scazut, folosind o greutate distribuita in stivuitor, oferindu-i o stabilitate excelenta.

Aveti intrebari?