Transpalete Pramac

Incepand cu anul 1966, compania dezvolta, produce si vinde din fabrica italiana, o gama completa de produse de manipulare care urmaresc sa satisfaca orice cerinta exprimata de clienti. Personal cu inalta experienta, productie complet integrate,
procesele (de la tabla pana la produsul finit) si dezvoltarea continua a echipamentelor noastre asigura ca intreagul utilaj sa ofere o performanta de calitate superioara. De la serviciu usor la aplicatiile cele mai intense, ingrijirea extrema si daruirea la inovatie, garanteaza ca intreaga gama de echipamente respecta toate reglementarile de securitate aplicabile. Transpeletele Pramac, ofera clientilor cel mai inalt nivel de asistenta pe parcursul intregului proces de aprovizionare, de la sfaturi de vanzari pana la asistenta post-vanzare. Calitate, inovatie si fiabilitate: acestea sunt criteriile care conduc echipa noastra spre obiectivul sau final, satisfactia clientilor!

In ultimii ani, producatorul italian de echipamente de depozit Pramac a devenit unul dintre liderii din domeniu. Echipamentele produse de Pramac sunt proiectate si fabricate astfel incat sa satisfaca fiecare cerinta in domeniul echipamentelor de depozit si sa depaseasca cele mai inalte standarde de fiabilitate prin calitatea componentelor utilizate pe linia de productie si prin solutiile de top oferite de inginerii italieni.

In portofoliul de produse Pramac se afla transpaleti manuali cu capacitate de ridicare de 2.200-3.000 kg, transpalete cu cantar (2.000-2.500 kg), transpalet elevator – tip foarfeca (1.000 kg), transpalete electrice (1.200-2.200 kg), transpalete electrice cu catarg – stackere (1.000-1.600 kg) si transpalet-stivuitor manual (500-1.000 kg).

Carpatlift a ales marca Pramac datorita preturilor competitive oferite de producatorul Italian si a termenelor de livrare foarte scurte comparative cu marcile concurente.