TRANSPALETE SEMI-ELECTRICE CU CATARG

Seria TX

Transpaleta electrica seria TX se caracterizeaza prin tractiune manuala si tehnologie de ridicare electrohidraulica. Versiunea 12 (1,2 t) include roti din poliuretan standard pentru a reduce rezistenta si efortul necesar chiar si cu o capacitate de incarcare completa.
Caracteristica principala a seriei  TX  consta in posibilitatea de a regla furcile si clemele printr-o versatilitate deosebita in manipularea sarcinilor de diferite dimensiuni.

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

TRANSPALETE ELECTRICE CU CATARG

Seria RX

RX este cel mai compact din gama transpaletelor electrice, cu un singur catarg, complet electric, potrivit pentru sarcini de pana la 1.000 kg cu o capaitate de ridicare de pana la 1.600 mm, permitand o utilizare confortabila, sigura, avand costuri reduse de intretinere, datorita designului robust cu acces usor pentru intretinere. RX compacte si ergonomice, se preteaza in domenii de activitate cu specific de distributie si fabricatie,de asemenea nu este destinat activitatii zilnice continue.

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

INTRETINERE USOARA

Capac ABS puternic, compartimente pentru depozitare in partea de sus, usor demontabile pentru a accelera operatiunile de intretinere, deschiderea de jos permite o demontare imediata a rotii motorului, a portalului si a timonei fara a ridica transpaleta.

VERSATILITATE

Este ideala pentru a muta, chiar pe orizontala, marfuri paletizate si, in acelasi timp, poate fi folosit ca o masa de lucru reglabila, reducand stresul operatorului care trebuie sa plaseze marfurile pe rafturi. Cu o grosime a furcilor de 60 mm pentru o intrare mai usoara in interiorul paletului, in timpul operatiunilor la inaltime

ERGONOMIE

Timona ergonomica pozitionata lateral pentru a creste vizibilitatea, asigurand un aranjament optim al componentelor in interiorul compartimentului motor. RX 10/16 rezolva perfect problema manipularii marfurilor in spatii inguste si coridoare

ACUMULATOR

Bateriile de pornire (optional tractiune light PLUS sau GEL), usoare si ieftine, permit o autonomie de pana la 3 ore.

SERIA GX

Aceasta transpaleta de dimensiuni compacte, puternica si fiabila, este solutia ideala pentru a lucra in spatii limitate. Catargul Duplex permite o capacitate de ridicare de la 2500 pana la 3500 mm cu o versiune FreeLift disponibila. Latimea redusa (800 mm), sistemul de conducere lateral si pozitionarea latimii catargului asigura o manevrabilitate, stabilitate si vizibilitate ridicata. Bateria si incarcatorul prin cablul si mufa integrata fac din seria GX o unitate “Plug and play”.

GX Basic

Versiunea BASIC este echipata cu o baterie de pornire, o timona fabricata cu tub metalic si comenzi ergonomice. Aceasta configuratie este cea mai buna alegere din punct de vedere al costurilor de achizitie.

GX Evo

Versiunea EVO este echipata cu baterii mai puternice – de tip semitractiune – care permit o rezistenta mai lunga si numar mai mare de cicluri de incarcare. Timona ergonomica realizata din plastic ofera o prindere confortabila. O placa electronica specifica controleaza miscarea furcilor oferind o pornire soft.

GX Freelift

GX EVO este disponibil in configuratie si cu optiunea ridicare libera , permitand ridicarea furcilor pana la 1.492 mm de la nivelul solului, fara a creste inaltimea minima a transpaletei (1.965 mm). Din acest motiv, utilajul poate fi folosit si in spatii de lucru cu inaltime redusa

CONTROL

Sistem complet integrat al timonei, cu clapeta de acceleratie, butonul de siguranta pentru controlul furcii, claxonul si butonul de broasca testoasa. Orele de functionare, indicatorul de stare al bateriei si o ergonomie mai ridicata sunt standardul versiunii EVO

CAPOTA

Capota robusta ABS cu compartimente de depozitare in partea de sus, usor demontabile pentru a accelera operatiunile de intretinere. Accesul in partea de jos, permite o demontare imediata a rotii motorului, a portalului si a timonei fara ridicarea masinii. O mufa Schuko cu un cablu spiral este disponibila pentru o incarcare simpla a bateriei.

MANEVRABILITATE

Avand aceeasi dimensiune precum un  EuroPallet (800 mm), latimea totala a transpaletei GX permite unitatii sa lucreze in spatii inguste si coridoare cu o manevrabilitate crescuta si o raza de rotire redusa. Catargul larg si capota joasa ofera o vizibilitate exceptionala.

ACUMULATOR

Compartimentul separat al bateriei este carcasa bateriilor de pornire pe versiunea BASIC, SEMI-TRACTION pe EVO one. Astfel de baterii sunt usoare si ieftine si permit o autonomie de lucru de pana la 3 ore. Versiune GEL este de asemenea disponibila.

SERIA LX

Transpaleta electrica LX este un partener puternic si de incredere, care elimina diferenta dintre operatiunile zilnice cu sarcini mici si cele grele. Datorita durabilitatii sale cu o  intretinere scazuta LX este potrivit pentru medii ca centre logistice, terminale si zone de productie. De asemenea, noua timona echipata cu un control proportional pentru ridicarea si coborarea furcii imbunatateste usurinta si manevrabilitatea utilajului.

Noul design LX, cu o protectie puternica a  rotilor, integrat in structura cadrului, menit sa creasca atat stabilitatea, cat si siguranta. Acum noua capota a bateriei ABS vine cu balamale care accelereaza toate operatiunile obisnuite de intretinere a bateriei.

Timona

Timona imbunatatita cu un control proportional ridicare / coborare. Sistem complet integrat cu clapeta de acceleratie, buton de siguranta, claxon, contor de ora, indicator de stare a bateriei.

Dimensiuni

Manevrabilitatea LX a fost imbunatatita prin reducerea latimii totale de la 850 mm la 800 mm si cu roata laterala intotdeauna in interiorul latimii transpaletei chiar si atunci cand pivotam, permitand operatorului sa manevreze marfuri in spatii inguste.

Catarg

Catargul mai larg combinat cu noua timona ergonomica pentru a face LX mai agil si mai usor de utilizat. O rigla autocolant permite operatorului sa verifice cu usurinta ridicarea furcilor la vedere.