Piese originale

Achizitionarea de piese de calitate este prima conditie in reparatia cu succes a stivuitorului Dumneavoastra. Detineti un stivuitor Clark, Linde, Hyster, Yale, Still, Jungheinrich, unul de provenienta japoneza, eventual o marca chinezeasca? Nici o problema pentru noi, avem experienta de peste 20 ani in reparatia diverselor marci de stivuitoare, timp in care am reusit sa achizitionam o vasta documentatie  in ceea ce priveste piesele de schimb.

Piesa OEM sau Aftermarket?

La noi gasiti atat piese originale cat si Aftermarket in functie de bugetul pe care sunteti dispus sa il investiti in reparatia stivuitorului. In luarea acestei decizii trebuie sa aveti in vedere doua aspecte: piesele de schimb sunt si ele fabricate undeva iar acea fabrica este rareori fabrica din care iese stivuitorul.

Producatorii de stivuitoare achizitioneaza subansamblele de la diferiti producatori de motoare, transmisii, rulmenti, consumabile, etc. In acest caz acestia fiind furnizorii de piese originale pentru fabricile de stivuitoare adica Original Equipment Manufacture (OEM), fiind prezenti cu aceeasi calitate si pe piata pieselor de schimb.

Aceleasi piese sunt fabricate si de alti producatori cu folosirea poate a altor materiale, in locatii mai ieftine rezultand o piesa cu aceleasi caracteristici ca si una OEM dar mai ieftina, aceasta fiind piesa Aftermarket.

Va recomandam sa testati piata prin lansarea mai multor cereri de piese catre diferiti furnizori, veti fi surprins de diferentele de pret existente, asa ca asteptam solicitarea Dvs. Asta poate inseamna 5 minute de lucru in plus pentru Dvs. dar cu siguranta va rezulta o economie de pana la 20-30% in bugetul firmei.

Aveti nevoie de filtre sau alte consumabile, piese ale sistemului de franare, subansamble de motor, transmisie, electronice, anvelope? Marea majoritate a pieselor considerate uzuale le avem in stoc, in cazul in care nu dispunem de piesa solicitata in depozitul nostru, livrarea acesteia se va face in termen de maximum 48 de ore.

Puteti prelua la o cafea piesa comandata la una dintre sediile noastre sau la cerere, va putem trimite piesa printr-un serviciu de curierat rapid indicat de catre Dvs.

In vederea identificarii pieselor avem nevoie de informatii minime si usor de localizat pe utilaj: marca, tip, serie si an fabricatie. In acest sens va rugam sa completati formularul de cerere piese si veti avea oferta personalizata in cel mai scurt timp.