Service stivuitoare cu acoperire nationala

Avand in vedere standardele inalte si nevoile tot mai acute de profesionalism ale clientilor,   Carpatlift este in masura sa ofere partenerilor sai asistenta service cu acoperire nationala si piese de schimb la cele mai inalte standarde pentru orice marca si tip de echipament de ridicat. In acest sens, Carpatlift dispune de o echipa calificata si dinamica, formata din ingineri, electromecanici si electricieni cu experienta in reparatii stivuitoare, ce activeaza pe intreg teritoriul Romaniei cu 17 autoutilitare de interventii echipate in mod corespunzator si cu personal calificat.

Interventiile de service asigurate de Carpatlift sunt in conformitate cu prevederile Producatorilor de stivuitoare si ale ISCIR, utilizand materiale si piese de schimb originale OEM si certificate CE. Garantie se acorda  pentru piesele de schimb si manoperele  aferente, sunt de minim 6 luni si ajung pana la 2 ani Carpatlift fiind o societate care pe langa produse ofera si servicii complete in domeniul echipamentelor de ridicat la noi veti gasi de fiecare data consultanta gratuita si propuneri pentru ca Dvs sa puteti face cea mai buna alegere.

La echipamentele pentru care intervenim cu prima ocazie, initial executam o constatare si o evaluare pentru a determina starea generala a acesteia – in urma constatarii /evaluarii vom intocmi oferta de reparatie sau un antecalcul din care sa reiasa costul de punere in functiune a stivuitorului iar stivuitorul va fi introdus si urmarit in baza noastra de date.

Din momentul preluarii sub contract de service stivuitorul Dvs va fi supravegheat periodic de tehnicienii Carpatlift prin verificarile mentenanta preventiva si /sau a reviziilor periodice si ore functionare.