Reach Truck

CQD15/25
Capacitate: 1.500 – 2.500 kg
Catarg: Duplex/ Triplex
Inaltime: 2.500 – 12.500 mm

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

Echipamentele de depozit , gama Clark reach truck au fost  dezvoltate ca raspuns la nevoile pietei  tot mai exigente. Echipamentul are o ergonomie confortabila, vizibilitate marita de operare si un sistem de control stabil. Potrivit pentru a lucra in pasaje inguste si spatii limitate, cu capacitate de ridicare si incarcare marita este instrumentul ideal pentru incarcare, descarcare, manipulare si stivuire in depozite, supermarket sau fabrici.

Sistemul de conducere amplasat in partea din spate a sasiului foloseste tehnologia EPS (servodirectie electrica), are viteza mica si cuplu mare Functia de centrare automata la pornire si modul de directie la 360 de grade de configurare standard fac ca acest reach truck sa fie flexibil si convenabil si ii permite sa se roteasca usor chiar si in spatii restranse.

Manetele de operare cu design ergonomic, consola integrata, toate piesele de operare importante sunt la indemana stivuitoristului.
Catargul cu design optimizat, cu vedere larga, evita blocarea vederii operatorului, iar dimensiunile mari ale catargului ofera o vedere optima.
Scaunul poate fi reglat inainte si inapoi, de asemenea, cu functia de reducere a vibratiilor.
Caroseria prezinta latimea si inaltimea crescuta oferind un spatiu de operare mai mare pentru mainile si picioarele operatorului.
Noua structura de protectie operator permite operatorului sa observe mai clar miscarea sarcinii transportate.

Optional catarg cvadruplu
Sistem control antiderapant
Camera furca
Altimetru
Blocarea codului
Stingator de foc
Selectare inaltime
Supapa de blocare descendenta
Translatie laterala
Bricheta
Modul intelligent

Aveti intrebari?