Despre noi

Carpatlift SRL si-a inceput activitatea in anul 1999. Experienta acumulata in stivuitoare, vanzari, inchirierireparatii si furnizare de piese de schimb pentru stivuitoare, piese de schimb pentru motostivuitoare, piese de schimb pentru electrostivuitoare, piese de schimb pentru transpaleti, piese de schimb pentru stackere, piese de schimb pentru lize electrice si lize manuale, transpalete electrice cu catarg si transpalete manuale, ne permite sa oferim cu certitudine servicii si produse profesionale. La orice vanzare stivuitoare ne concentram sa formulam preturi de stivuitoare in asa fel  sa fie competitive pe piata echipamentelor de ridicat.

Incepand din anul 2011, Compania Carpatlift a devenit dealer multi brand de stivuitoare si echipamente de depozit. Acest lucru ne face diferiti in comparatie cu alte firme care comercializeaza stivuitoare datorita faptului ca in calitate de reprezentant al mai multor marci de stivuitoare, motostivuitoare, stivuitoare Diesel, Stivuitoare GPL, transpalete electrice, stackere, Reach truck-uri putem sa ofertam exact ceea ce clientii nostri au nevoie. Gama noastra de marci ne permite sa oferim preturi de stivuitoare pentru fiecare aplicatie si buget in parte.  Avem astfel in avantaj fata de firmele concurente care, din cauza faptului ca reprezinta doar anumite marci, sunt puse in situatia de a oferta aceste produse chiar si atunci cand este clar ca produsul ofertat nu este cel de care clientul are nevoie.

In portofoliul Carpatlift se afla atat marci premium, care datorita tehnologiei de inalta calitate sunt destinate utilizarii intensive, in unu, doua sau trei schimburi, cat si marci low-cost, destinate utilizarii mai reduse. In urma unor analize temeinice ale aplicatiilor in care urmeaza sa lucreze noile echipamente si pe baza observatiilor facute la fata locului, specialistii Carpatlift va vor oferi consiliere gratuita in vederea indentificarii echipamentelor de care aveti nevoie.

In perioada 2007-2011, Carpatlift reprezenta marca Yale in Romania. Yale apartine grupului NACCO MATERIAL HANDLING GROUP care produce si echipamentele de ridicat marca Hyster. In 2011, din motive tehnice, Carpatlift a decis sa reprezinte marci precum Clark, Pramac si Hangcha care din punct de vedere tehnic se potrivesc mai bine cerintelor pietei romanesti.

In prezent, societatea Carpatlift pe langa marcile de motostivuitoare de mai sus este reprezentant in Romania al producatorului de baterii de tractiune Midac pentru electrostivuitoare, reach-truck- uri, transpalete electrice si stacker-e (transpalete electrice cu catarg).

Datorita faptului ca de-a lungul timpului am reprezentat si reprezentam mai multe marci premium si economice in domeniul echipamentelor de ridicat, bagajul nostru de cunostinte tehnice a crescut de la an la an. Astfel service-ul Carpatlift este acum capabil sa repare aproape orice marca de stivuitoare, la preturi reale, mult sub cele oferite de dealeri unici.