Stivuitoare tractiune integrala (4x4)

Capacitate: 2.500 -5.000 kg
Inaltime
: 3.300 -6.000 mm
Motor: Kubota
Catarg:
duplex-triplex
Translatie laterala

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

5 motive pentru a alege stivuitorul cu tractiune integrala:

PERFORMANTA RIDICATA FIABILITATE PRODUCTIVITATE INTRETINERE USOARA CONFORTABIL

Conceptul polivalent se refera la capacitatea stivuitorului de a lucra in domenii cu aplicatii diferite, cu o performanta excelenta, indiferent de conditii.
Stivuitor de teren accidentat Hangcha 2.5 -3.5t 4WD este un stivuitor cu sistem de tractiune pe patru roti,dur, compact. Este renumit la nivel mondial pentru performante superioare, economie si longevitate.

Cu Hangcha puteti indeplini toate standardele de emisii Etapa V / Tier 4 care ofera clientilor valoare, inovatie si performanta. Tehnologiile includ sisteme performante de combustibil , catalizatori de oxidare a motorinei (DOC) si filtre de particule diesel (DPF). Proiectat si optimizat pentru fiecare model de motor, stivuitorul nostru maximizeaza eficienta si fiabilitatea.
Distanta pana la sol este de 270 mm pentru stivuitorul de 3.0t si 370 mm pentru stivuitorul de 5 t, ofera o manevrabilitate mai mare si mentine stivuitorul in miscare in cele mai grele aplicatii si totusi pastrand un centru de greutate foarte scazut, folosind o greutate distribuita in stivuitor, oferindu-i o stabilitate excelenta.
Transmisie hidraulica cu suspensie cu trei viteze inainte, atinge viteza maxima de 26 km / h.

Display: Instrumentul adopta afisaj LCD color de 4,0 inch cu patru butoane interactive si are o functie de comunicare CAN. Protocolul de comunicare este compatibil cu standardele SAE J1939.

Filtru dublu de aer, radiator combinat de capacitate suplimentara cu unda de serpentina si canal optimizat de disipare a caldurii imbunatatesc capacitatea de disipare a caldurii pentru a mentine fiabilitatea motorului chiar si in aplicatii grele.

Diferentialul este conceput special pentru teren accidentat si dispune de blocare manuala diferentiala, oferind tractiune pe suprafete de teren accidentat chiar si in plan inclinat, blocarea diferentiala previne pierderea puterii atunci cand o roata se invarte.

Cutia de viteze cu transmisie hidraulica plutitoare, cu functie de comutare 2WD si 4WD, poate oferi o viteza de rulare mai mare si o gradabilitate mai puternica;
Osilarea axului de directie permite fiecarei roti sa treaca peste obstacole, pastrand nivelul de sarcina si utilaj.

Sistem de directie hidraulica cu senzor dinamic contribuie la reducerea pierderilor hidraulice si la imbunatatirea eficientei energetice.
Sistem de iluminare eficient utilizeaza iluminator cu LED si reflector de tip nou pentru a reduce consumul de energie, pentru a imbunatati performantele de iluminare semnificativ si pentru a prelungi timpul de lucru.

Confort si operare usoara sunt luate in considerare, de exemplu, nivelurile de vibratie sunt imbunatatite, amortizorul motorului precum si scaunul cu suspensie sunt toate prezente.
Spatiul suplimentar pentru picioare este prevazut pentru a reduce oboseala operatorului in mod semnificativ.
Caroserie optimizata pentru a oferi o vizibilitate buna.

Instrumentul LCD cu functii si performante stabile, prezinta starea completa a utilajului, codul de defectiune si alte informatii importante, ceea ce poate face ca operatorul sa fie mai  intuitiv conducand convenabil la o mai buna cunoastere a starii utilajului.
Adoptarea unei cutii electrice integrate de noua generatie conduce la o intretinere si reparatie mai convenabila, cu performante mai bune rezistenta la apa.
Access usor la motor datorita carligul ce ofera acces la compartiment motor.
Frana umeda ofera o durata de viata maxima pentru sistemul dvs. de franare.
Capacul de pe panou poate fi ridicat doar pentru a verifica lichidul de frana.
Designul format din doua piese face ca podeaua sa fie usor de ridicat si indepartat pentru accesul la trenul electric.
Elementele de fixare ale capacului radiatorului pot fi rotite usor cu mana pentru a permite inspectii sau reparatii rapide.

Aveti intrebari?