Full Service

In acest sens, Carpatlift dispune de o echipa calificata si dinamica, formata din ingineri, mecanici si electricieni cu experienta in reparatii stivuitoare, ce activeaza pe intreg teritoriul Romaniei cu 17 autoutilitare de interventii echipate in mod corespunzator si cu personal calificat.

In cazul semnarii unui contract de Full Service va asiguram functionarea neintrerupta a activitatii D-voastra, responsabilitatea acesteia fiind preluat de societatea noastra. Periodic sunt vizitate echipamentele in vederea efectuarii mentenantei preventive si se efectueaza eventualele reparatii in faze incipiente.  Costurile acestui serviciu sunt exprimate printr-un tarif fix lunar stabilit in urma evaluarii necesitatilor Dvs si a numarului de ore functionare efectuate /luna . In costul acestui serviciu sunt incluse manopere de reparatii si revizii , respective piese de schimb si materiale consumabile. In situatia in care este necesar, asiguram echipamente similar de rezerva pentru perioada reparatiilor majore si/sau un tehnician permanent in cadrul unitatii D-voastra.

Avand in vedere ca detinem un service de stivuitoare multi brand, cu acoperire nationala,va putem oferi servicii de diagnosticare, mentenanta si reparatii stivuitoare / electrostivuitoare / motostivuitoare / reach truck-uri / stivuitoare laterale / lize electrice / lize manuale / transpalete electrice / transpaleti manuali.