Transpaleti manuali

Carpatlift, expertul in stivuitoare comericializeaza transpalete manuale Pramac, aceste echipamente se preteaza unei game variate de aplicatii, dintre care amintim incarcarea si descararea marfurilor, depozitarea si transportul pe orizontala a acestora. Gama de transpalete manuale prin natura lor sunt construite in asa fel incat pot satisface majoritatea solicitarilor datorita calitatii, longetivitatii si materiei prime utilizate in fabricarea acestor utilaje.

Transpaleti manuali comercializati de societatea noastra intrun sortiment divers, acestia pot fi personalizati in concordanta cu solicitarile aplicatiilor in cauza, din acest motiv  aceste echipamente se preteaza unei game variate de aplicatii, dintre care amintim incarcarea si descararea marfurilor, depozitarea si transportul pe orizontala a acestora. .Gama de transpalete manuale prin natura lor sunt construite in asa fel incat pot satisface  majoritatea solicitarilor datorita calitatii, longetivitatii  si materiei prime utilizate in fabricarea acestor utilaje.

Transpaletii manuali au fost construiti pentru operatiuni de baza, din acest motiv prezinta o durata de viata indelungata, siguranta si randament ridicat in manipularea marfurilor, toate cele mentionate efectuandu-se cu un efort minim din partea utilizatorului.

Deplasarea si manevrabilitatea se executa cu usurinta datorita masei proprii scazute, fiind diponibile  in mai multe modele unele dintre  transpalete putand fi utilizate pe suprafete netede precum si in institutii unde trebuiesc respectate standarde inalte de igiena, ex: industria alimentara, chimica sau farmaceutica.

Capacitatea de transport a unui transpalet manual difera in functie de model si aplicatie ,fiind cunoscute valori pana la 3 tone.

Solutii oferite de societatea Carpatlift intregesc o gama diversa de echipamente pentru manipularea marfurilor, produse ce satisfac si cele mai exigente solicitari.Dintre cele mai importante produse din sortimentul comercializat amintim: transpalete manuale, transpalete cu cantar, transpalete elevatoare, stivuitoare electrice, stivuitoare manuale, stivuitoare semi-electrice sau transpalete electrice.

Pentru mai multe informatii despre transpaletele comercializate si pentru a alege echipamentele potrivite pentru aplicatia dvs va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau la adresele de email prezente pe site.

Gama de transpalete manuale, produsa in Italia, ofera o serie completa de instrumente ideale pentru manipularea paletilor de orice dimensiune. Gama este formata din produse fiabile de inalta calitate, cu o garantie de trei ani. Produsele Lifter by Pramac sunt disponibile intr-o gama variata de modele cu posibile personalizari bazate pe cerintele specifice ale utilizatorilor finali, oferind solutii personalizate proiectate de departamentul intern de cercetare si dezvoltare Pramac.

Supapa de presiune maxima

Atunci cand capacitatea maxima de incarcare este depasita, presiunea uleiului depaseste limita maxima admisa a acesteia, iar supapa blocheaza automat furcile. Astfel, se evita posibile deteriorari structurale.

GS BASIC

Transpalet manual GS Basic este modelul de acces la gama de transpalete Lifter cu care impartaseste fiabilitatea si soliditatea. Disponibil cu lungimea furcii 800 si 1.150 mm.

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

GS PRO, SPECIAL

Transpalet manual GS  dotat standard cu role de pornire si iesire si un maner mai ergonomic. Seria speciala permite pentru manipularea paletilor de orice dimensiune datorita gamei largi de cadre. Noul model de 3.000 Kg ofera o capacitate de incarcare de 3.000 kilograme datorita structurii sale consolidate

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

GS PREMIUM

Transpaleta manuala premium GS ofera solutii inovatoare de ultima generatie, cum ar fi roata de ghidare inclinata, controlul vitezei de coborare a sarcinii, volanul acoperit, de asemenea prezinta si o unitate hidraulica certificate pentru 50.000 de cicluri.

GS SILENCE

Transpalet manual GS Silentios  a fost proiectat pentru a reduce puternic emisiile de zgomot chiar si in conditii de lucru mai proaste:suprafete aspre si dale. Rezultatul este o masina ideala pentru utilizarea pe zone rezidentiale, livrari si in magazine de supermarket.

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

Mr. Hydro

Seria Mr. Hydro, care este disponibila in mai multe versiuni, este instrumentul ideal pentru gestionarea incarcaturilor in conditii umede. In special modelul din otel inoxidabil este potrivit in medii in care se aplica standarde igienice ridicate, cum ar fi produsele chimice, farmaceutice sau alimentare si bauturi industrie.

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

GS/G

Transpaleta manuala zincate ofera o rezistenta buna la coroziune datorita procesului de galvanizare a  cadrului, legaturile de control ale corpului pompei si ale manerului.

GS/X

In aceasta versiune, piesele care intra in contact cu sarcina si operatorul sunt din otel inoxidabil electropolit AISI 304, in timp ce partile ramase sunt supuse unui tratament de zincare la cald.

GS/I

Otelul inoxidabil electropolizat Inox aisi 304 este utilizat pentru toate piesele din tabla metalica, in timp ce pompa este din alama.

POMPA HIDRAULICA DIN ALAMA

In versiunea din otel inoxidabil, pompa hidraulica este realizata din alama pentru a oferi rezistenta maxima la umiditate si oxidare.

LUSTRUIRE ELECTROCHIMICA

Utilizarea de Inox AISI 304, combinata cu un tratament de suprafata cu electropolizare, asigura un aspect mai bun transpaletei.

Rezistenta la coroziune garanteaza, de asemenea, o igiena maxima.

Transpalet manual cu cantar

Seria de transpalete Lifter este disponibila in doua modele, ambele echipate cu un dispozitiv de cantarire inteligent, cu multe optiuni de operare. Este potrivit pentru ridicarea si transportarea sarcinilor grele; prin urmare, este foarte precis si functional in toate operatiunile de cantarire interna

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

DISPLAY

Transpaleta cu cantar PX20 este un instrument simplu, economic si robust  folosit pentru cantarirea sarcinilor transportate. Afisajul de dimensiuni mari permite citirea usoara a greutatii si setarea tarei simplu si imediat.

STRUCTURA CADRULUI

Structura este alcatuita dintr-un cadru dublu de furci inferioare pe care sunt asezate furcile; ambele furci adapostesc patru celule de incarcare care sa permita o distributie uniforma a sarcinii, pastrand astfel precizia de cantarire chiar si in caz de coliziune sau sarcina dezechilibrata.

CARTE DE MEMORIE SD

Transpaleta GS/P este disponibila cu imprimare pe card de memorie SD si cantarire aprobata. 

GS / P25 – Otel inoxidabil

GS / P difera de PX20 datorita unitatii sale hidraulice de capacitate de incarcare mai mare (2.500 kg) si numarului mai mare de functii, cum ar fi contorul de articole si indicatorul de totalizare a sarcinii. Transpaleta poate fi, de asemenea, echipata cu o imprimanta termica, card de memorie SD sau poate fi prevazut in versiunea INOX.

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA