Scaune stivuitoare

Munca angajatilor poate fi eficientizata prin cresterea confortului la locul de munca. Va puteti imagina ce inseamna pentru un manipulant un scaun de stivuitor / electrostivuitor / motostivuitor / reachtruck confortabil si ergonomic. Reprezinta locul lui ideal de munca!

Dupa opt ore de lucru pe un scaun confortabil, operatorul va merge acasa mai odihnit, fara sa mai vorbim de diponibilitatea lui de a lucra peste program, in cazul in care este nevoie.

Puteti rezolva aceste probleme achizitionand de la noi un scaun confortabi, incepand de la pretul de doar 110 Euro!

La noi puteti gasi nu doar piese de schimb si accesorii uzuale pentru toate tipurile de echipamente de ridicat, ci si piese de schimb specifice / speciale, cum ar fi scaunele operator pentru stivuitoare.

Stim ca nu exista un scaun universal pentru echipamentele de ridicat, insa noi va putem garanta alegerea celui corect, potrivit echipamentului dumneavoastra. Noi va oferim scaune reglabile, rabatabile, iar daca doriti si cu mecanism de reglaj in functie de greutatea operatorului / stivuitoristului, sau scaune cu super–suspensii, sau chiar cu sistem de incalzire/racire.

Centura de siguranta este obligatorie si in cazul stivuitoarelor, fie ca sunt motostivuitoare sau electrostivuitoare, dar la fel ca si in cazul autoturismelor, stim ca nu este des folosita.

Scaune stivuitoare – Pentru siguranta operatorului la locul de munca, Carpatlift recomanda folosirea de fiecare data a centurii de siguranta!