Stivuitoare Economice HC si Premium Clark. Livrare din Stoc la Preturi Promotionale!

Informatii suplimentare: vanzari@carpatlift.ro sau 0745254941

Baterii de tractiune

Baterii de tractiune – Datorita serviciilor de calitate oferite de Carpatlift clientilor sai, renumitul producator de baterii MIDAC a ales firma noastra ca dealer regional pe Romania. Suntem astfel capabili sa va oferim solutii complete si in ceea ce priveste furnizarea si servisarea bateriilor de tractiune pentru echipamentele electrice din flota D-voastra.

Producatorul italian de baterii Midac si-a inceput activitatea in 1989 si in scurt timp a devenit unul dintre principalii furnizori de baterii la nivel mondial. In scurt timp, a devenit astfel un furnizor important pentru producatorii de stivuitoare din Italia, Germania, Franta sau Suedia. Capacitatea de productie anuala este de aproximativ 800.000 de celule.

Despre noi

Datorita necesitatilor impuse de piata, dar si a celor impuse de dorinta de a produce echipamente de calitate, Midac a obtinut toate certificarile in domeniul managementului si a calitatii.

Pentru bateriile de tractiune exista si anumite sisteme optionale care confera o mentenanta mai usoara a acestora si de asemenea un randament ridicat.

- Sistem de recirculare a electrolitului:

Acest sistem de reciculare este compus din tuburi care sunt introduse in elementele baterii de tractiune. In interiorul celulelor este transmis aer prin intermediul unei pompe  de aer, aceasta actiune ofera o reciculare a electrolitilor din bateria de tractiune. Aceasta actiune este inteprinsa pentru a preveni sulfatarea si stratificarea electrolitilor, de asemenea ofera o incarcare optima a acestor tipuri de baterii pentru echipamente de ridicat.

- Sistem automat de umplere cu apa distilata:

Sistemul prezentat ofera o umplere uniformizata a apei distilate  in elementii/celulele bateriei. Este compus din rezervor pentru apa distilata  si  din cabluri de conectare la baterie. Aceasta actiune se realizeaza pentru umplerea (la acelasi nivel) in toti elementii cu apa distilata . Cu ajutorul acestui sistem  se reduce si timpul operatiunii clasice (manual).