Stivuitoare Diesel-Gpl 12-48 tone

Productivitate ridicata

Stivuitor cu cele mai noi tehnologii din domeniu sunt folosite în această gamă de motostivuitoare din seria XF, care reprezintă realizarea Hangcha după mai mult de 30 de ani de experiență în fabricarea echipamentelor de ridicat. Sistemul de control proporțional electrohidraulic, radiatorul din aluminiu tip placă fină, volanul cu diametrul mic, cu reglare a înclinării și noul stâlp de proiectare sunt folosite pentru a obține o funcționare confortabilă și ergonomică.

Capacitate: 12.000-48.000 kg
Catarg: Duplex/ Triplex
Inaltime: 3.000 – 7.000 mm
Translatie laterala

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

Stivuitor de înaltă performanță, consum redus de energie, viteză mică cu un cuplu ridicat, rezerve mari de energie. Iar motorul este echipat cu radiator de dimensiuni mari și ventilator de aspirație, reduce temperatura aerului de intrare și asigură fiabilitatea sistemului de răcire. Folosind accesorii stivuitoare periferice recomandate, asigurați utilizarea și întreținerea normală a motorului.

Cabina se prezinta cu suspensie completă, amortizor și zgomot scăzut; fara conexiuni de cadru in colt precum si parbrizul cu vedere largă oferă o mai bună vizibilitate. Coloana de direcție reglabilă, cu scaunul de suspensie și manetă hidraulică reglabilă, toate acestea sunt potrivite pentru operatori cu dimensiuni diferite ale corpului.

Stivuitor cu o cabina proiectata cu optiuni de inclinare face ca operatiunile de service sa fie usoare de inteprins la acest model de stivuitor.Cu incălzire și răcire a aerului, modelele de ventilație din interior și din exterior, ștergătoarele din față și din spate cu funcțiile de demistrare și decongelare, toate asigură un spațiu de funcționare confortabil operatorului.

Aveti intrebari?