Electrostivuitoare 3 roti

Electrostivuitoare 3 roti

Electrostivuitor 3 roti

Capacitate: 1.300-2.000 kg
Inaltime:
3.000 mm
Catarg:
Duplex/Triplex
Motor:
4.75 x 2 AC
Translatie laterala

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

Electrostivuitor versatil in utilizare datorită proiectării compacte și cerințelor minime de spațiu de operare. Contur simplificat proiectat și material metalic aplicat pentru piese expuse, toate oferă construcție robustă a stivuitoarelor electrice contrabalansate cu trei roți din seria A.
Sistemul de control MOSFET oferă un control precis al deplasării, ridicării și o performanță mai bună reglabilă și o potrivire mai bună cu motorul. Acesta oferă un control precis al deplasării, ridicării și o performanță mai bună reglabilă și o potrivire mai bună. Oprirea sigură a funcției de rampă este, de asemenea, oferită datorită controlerului MOSFET. Frâna motorului este pentru frânarea regenerativă în timpul decelerării, schimbării direcției și pantei descendente. Frânarea regenerativă este mai eficientă și mai eficientă.

Motoare cu tractiune dubla
Transmisie dubla
Controler: CURTIS, ZAPI, INMOTION
Lumini cu LED-uri (faruri, stopuri)
Oglinda retrovizoare panoramica
Roti spate double
Motoare Schabmulle, fabricate in Germania

Atat coloana de directie, cat si scaunul pot fi reglate cu usurinta, treapta lata si spatiu generos pentru un acces usor.
Vibratia scazuta si scaunul cu suspensie (Grammer) pot reduce din oboseala soferului
Pompa cu angrenaj cu zgomot redus

Reducerea automata a vitezei de deplasare: cand unghiul de directie depaseste plus si minus 15 °, viteza de deplasare va fi redusa pentru a asigura stabilitatea la rotire.
Functie standard cand soferul paraseste scaunul dupa 3 secunde, sistemul este activat. Tractiune, ridicare, inclinare, translatie laterala, fixarea … sunt blocate
Bateria de tip drop-in ofera un centru de greutate mai mic si imbunatateste stabilitatea si capacitatea de incarcare.
Vizibilitate excelenta

Noua locatie a tabloului de bord prin care sunt usor de verificat informatiile cum ar fi unghiul de directie, cod defectiuni, puterea bateriei … operatorul poate, de asemenea, ajusta parametrii cu usurinta.
Component precum transmisia Curtis, motoarele Kubota, pompa de transmisie si frana umeda … toate asigura o fiabilitate perfecta
Sistemul soft de coborare impiedica furcile sa intre in contact cu solul brusc.

Capacul poate fi deschis complet prin reglarea manetelor inainte pentru o inspectie zilnica usoara sau mentenanta periodica. Schimbarea laterala a bateriei pentru o operatiune usoara (utilizati transpaleta electrica). Frana de tip umed: performanta mare a franei, cost redus de intretinere, durata de viata mai lunga. Motoare de tractiune AC complete: fara perii si fara comutator, toate fara intretinere.

Electrostivuitor fara emisii
Zgomot redus: nivel sonora la urechea operatorului <73 dB (A)
Lumini LED: pentru consum redus de energie [95%] si durata de viata lunga

Optiuni electrostivuitor

Anvelopa non marking
Maner de asistare marsarier claxon
Mini joystick pe cotiera reglabila
Placa portfurca speciala
Protectie la temperaturi scazute
Cabina completa inchisa
Blue spot
Sistem prezenta operator
A a 3-a sau a 4-a functie hidraulica

Pentru alte optiuni contactati Carpatift dealer stivuitoare Hangcha in Romania.

Aveti intrebari?