Electrostivuitoare 4 Roti

Stivuitoare electrice de înaltă performanță, ce acoperă o gama larga de echipamente, incepand cu o capacitate de 1 tona si urcand pana la 16 tone, fiind baza electrostivuitoarelor din seria A.
Motostivuitor electric disponibil, avand caracteristici importante precum eficienta, viteza de ridicare si de conducere rapida, baterie de mare capacitate, ergonomic, funcționare ușoară și sigură.

Electrostivuitoare 4 Roti

Stivuitoare electrice de inalta performanta, ce care acopera o gama larga de electrostivuitoare de 1 tona si pana la 16 tone, se bazează pe stivuitorul electric Hanghca din seria A, disponibil pentru a răspunde mai întâi cerințelor de eficiență, viteză de ridicare și de conducere rapidă, baterie de mare capacitate, ergonomic excelent, funcționare ușoară și siguranță de funcționare.

Capacitate: 1.000 -16.000 kg
Inaltime: 3300 -5100 mm
Catarg: Duplex/Triplex
Baterie: 420-1650 Ah
Translatie laterala

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

Controler CURTISZAPI
EPB (Electric Parking Brake)
Lumini LED
Oglinda retrovizoare panoramica

Atat coloana de directie, cat si scaunul pot fi reglate cu usurinta, treapta mica si lata si spatiu generos pentru picioare, toate acestea facilitand un acces usor in electrostivuitor.Vibratia scazuta si scaunul cu suspensie (optional) pot reduce oboseala soferului. Pompa cu angrenaj cu zgomot redus.
Vizibilitate excelenta.
Bateria de tip drop-in ofera un centru de greutate mai mic si imbunatateste stabilitatea si capacitatea de incarcare
Reducerea automata a vitezei de deplasare: cand unghiul de directie depaseste plus si minus 15 °, viteza de deplasare va fi redusa pentru a asigura stabilitatea la rotire (Pentru 2,0-3,5 t)

EPB (frana de parcare electrica), asigura performanta rapida si sigura a franei
Frana electromagnetica este folosita ca frana de parcare, in loc de frana de mana traditionala, care realizeaza o frana de parcare inteligenta, cu o intensitate mai mica de munca a operatorului si o siguranta mai mare
Clientul poate alege frana umeda pentru 2,0-3,5 (optiune)
Cand soferul paraseste scaunul dupa 3 secunde, sistemul este activat: actiuni precum tractiunea, ridicarea, inclinarea, deplasarea laterala, fixarea sunt blocate.
Sistem OPS (sistem prezenta operator):functie standard + blocare coborare

Cu noua locatie display sunt usor de verificat informatiile, cum ar fi unghiul de directie, cod putere alimentare a bateriei operatorul poate, de asemenea, ajusta parametrii la stivuitor cu usurinta.
Sistemul de coborare soft poate evita ca furcile sa se izbeasca de sol.

Capacul de sub panoul de control este complet inchis.
Solutia de schimbare laterala a bateriei este aplicata pentru o aplicatie indelungata.
Capota complet deschisa: usor pentru verificare si intretinere

Anvelopa non marking
Manere de asistare cu mers inapoi cu buton claxon
Mini joystick pe cotiera reglabila
Rulare baterie
Cabina completa inchisa
Far albastru
Sistemul OPS
A 5-a functie hidraulica (Pentru 4.0-4.99t)

Aveti intrebari?