Inchirieri stivuitoare

Compania Carpatlift pune la dispozitia clientilor sai servicii complete in domeniul echipamentelor de ridicat si in ceea ce priveste servicii complete de inchiriere motostivuitoare. Raspundem astfel nevoilor clientilor nostri prin inchirieri pe termen scurt, mediu si lung.

Va punem la dispozitie echipamente de ridicat second hand in stare foarte buna de functionare din stocul nostru de inchirieri pe termen scurt si mediu, dar si stivuitoare, motostivuitoare, electrostivuitoare, stivuitoare Diesel, stivuitoare GPL, transpalete electrice, stackere si Reach truck-uri noi in cazul chiriilor pe termen mediu sau lung, in cazul in care pe baza analizei aplicatiei in care vor lucra echipamentele vom ajunge la concluzia ca este nevoie de echipamente noi.

De asemenea, va oferim cele mai bune oferte de Full service.

Inchirieri echipamente – Acest “abonament” lunar care include toate cheltuielile de reparatii si intretinere care pot sa apara in timpul contractului de inchiriere pe termen lung permite utilizatorilor de stivuitoare inchiriate sa-si bugeteze cu exactitate cheltuielile cu echipamentele de ridicat pe perioade lungi, de pana la 48-60 de luni.