Stivuitoare Diesel-Gpl 5-7 tone

Productivitate ridicata

Stivuitor cu o noua transmisie optimizata pentru cele mai solicitante aplicatii, motorul oferă o eficiență mai mare și o viteză de conducere mai rapidă. Toate motoarele stivuitoarelor utilizate sunt conforme cu Regulamentul UE privind emisiile de gaze.

Capacitate:5.000 -7.000 kg
Inaltime:3.300 -7.000 mm
Catarg:  duplex/triplex
Motor: Isuzu, Cummins
Translatie laterala

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

Optimizarea evacuarii și admisiei, tehnologiile de protecție fonică reduc nivelul de zgomot la 3dB. Mai mult, acest produs se caracterizează printr-o funcționare confortabilă și ergonomică. Sistemul opțional de control proporțional electro-hidraulic, radiatorul din aluminiu de tip placă fină, volanul cu diametrul mic, cu reglare a înclinării și catargul nou proiectat sunt prezente la stivuitorul contrabalansat cu combustie internă seria XF seria 5-7 T. Absorbția de șoc, sistemul de aterizare / ridicare soft, placa de amortizare și scaun cu suspensie sunt aplicate pentru a reduce vibrațiile. În plus, funcționarea confortabilă contribuie, de asemenea, la o productivitate mai mare.

Spațiul suplimentar pentru picioare este oferit pentru a reduce oboseala operatorului în mod semnificativ. Noul pas cu deschidere largă, care nu alunecă face ca intrarea și ieșirea să fie facuta ușor și în siguranță.
Pe lângă sistemul soft de coborare, este adoptat si sistemul de ridicare soft , ca urmare, zgomotul și șocul catargului scad semnificativ.
Locația filtrului de aer este ușor de accesat și este foarte ușor de inlocuit cand este necesar.
Toate locațiile de verificare a nivel ulei motor, filtru hidraulic, etc sunt accesibile.

Aveti intrebari?