Hangcha Forklift America introduce o nouă linie completă de echipamente de manipulare a materialelor alimentate cu litiu-ion - Stivuitor, Electrostivuitor, Transpaleta - Carpatlift

Hangcha Forklift America introduce o nouă linie completă de echipamente de manipulare a materialelor alimentate cu litiu-ion

HC Forklift America Corporation (HCFA), o filială deținută de Hangcha Group, anunta lansarea unei noi linii complete de stivuitoare electrice alimentate cu litiu-ion. Ca inovatori tehnologici, Hangcha Group a văzut beneficiile tehnologiei litiu-ion și cum ar putea revoluționa industria manipulării materialelor. Colaborand cu CATL, cel mai mare producător global de baterii litiu-ion, pentru a construi pachete de baterii litiu-ion care funcționează în aplicații de manipulare a materialelor. Rezultatul fiind o gamă completă de electrostivuitoare Li-Ion alimentate cu litiu-fosfat de fier (LiFePO4), testate de 273 de ori diferite pentru siguranță și fiabilitate. Această gamă completă de echipamente de manipulare a materialului litiu-ion include 16 modele noi din clasele 1, 2, 3 și 6, pe lângă cele 5 modele care sunt deja vândute pe piața SUA.

Aceste noi modele au un centru de greutate mai mic, deoarece au fost proiectate în jurul pachetellui bateriei litiu-ion. Acest lucru le permite să fie mai stabile și mai sigure. Tehnologia utilizata de Hangcha litiu-ion oferă echipamentelor mai multe avantaje cheie.

Aceste beneficii cheie includ:

Cea mai sigură chimie a bateriei litiu-ion datorită compoziției chimice a fosfatului de litiu-fier din pachetele de baterii.

Oportunitatea de încărcare permite echipamentului să ruleze în operații cu mai multe schimburi.

Încărcarea rapidă permite încărcarea echipamentului în maxim două ore.

Pachete de baterii fără litiu de fosfat de fier

Costul total de proprietate redus.

Mai multă eficiență energetică / densitate energetică mai mare decât echipamentele comparabile alimentate cu plumb

Timpi de functionare mai lungi.

Respectând mediul înconjurător, datorită bateriilor care nu folosesc acid și transmisiei nu eliberează vapori nocivi.

În plus față de aceste beneficii, noul echipament are o garanție de până la 10 ani sau 20.000 de ore, în funcție de modelul specific. Pentru a afla mai multe despre noua linie completă de echipamente de manipulare a materialelor alimentate cu litiu-ion de la HC Forklift America Corporation, contactați distribuitorul dvs. autorizat Carpatlift Hangcha sau vizitați site-ul web HC Forklift America la www.hcforkliftamerica.com/lithium-ion/.