Hangcha lansează electrostivuitor 2.0-3.5t cu baterii litiu-ion cu

Lansarea acestui model de electrostivuitor nou special pentru aplicații industriale solicitante fiind o alternativă incredibilă la un motostivuitor nou Hangcha cu ardere interna.
Poate oferi aceasi productivitate și o eficiență precum un stivuitor nou IC, dar fără emisii.

Sistem integrat cu baterie li-ion de înaltă tensiune (309V), electrostivuitorul nou din aceasta serie poate fi încărcată 100% cu 1 oră și poate continua să funcționeze timp de 12 ore în funcție de condițiile de lucru. În plus, odată cu încărcarea rapidă a oportunității, se poate încărca în timpul pauzelor regulate de lucru și apoi rulat stivuitorul electric o zi întreagă, in plus nu are nevoie de schimb de baterie suplimentar. De asemenea, adoptă tehnologia sincronizării magnetului permanent, prin care întregul electrostivuitor poate economisi nu mai puțin de 20% energie.

Siguranța este întotdeauna prima preocupare, deoarece este proiectat să funcționeze atât în ​​aplicații de interior, cât și în exterior. Blocarea electrică de înaltă tensiune, monitorizarea izolației, decelerarea automată la viraje sunt proiectate pentru a asigura siguranța și fiabilitatea.

Electrostivuitor nou de vanzare incredibil de rezistent si fiabil, proiectat pentru manipularea materialelor din industriile grele, precum industria de constructii, a metalelor și a energiei, datorită accelerației sale rapide și a vitezelor maxime de până la 21 km / h (încărcate), perfecte pentru locurile cu timp de lucru îndelungat și distanțe mari de conducere.

În plus, sistemul răcit cu apă va răci efectiv controlerul electric și motorul, ceea ce va ajuta la menținerea întregului electrostivuitor într-un echilibru decent de căldură după un timp îndelungat de lucru.

Iar rezistența la apă este IPX4 pentru întregul electrostivuitor și rata de protecție IP67 pentru componentele principale îi vor permite să funcționeze bine în exterior.