Stivuitoare Diesel-Gpl 4-5.5 tone

Productivitate ridicata

Stivuitor Seria XF 4 – 5.5t Diesel / LPG IC reunește experiența de peste 30 de ani în construcția stivuitoarelor impreuna cu cele mai noi tehnologii in domeniul echipamentelor de ridicat.
Noul sistem de direcție hidraulică senzor cu dinamic contribuie la performanta hidraulică și îmbunătățește eficiența energetică.

Capacitate:4.000 -5.500 kg
Inaltime: 3.300 -7.000mm
Catarg:  duplex/triplex
Motor:Kubota, Nissan,Mitsubishi
Translatie laterala

Descarca: Specificatii tehnice CERE OFERTA

Sistemul de direcție hidraulic cu senzor dinamic, sistem de iluminare eficient, consum de combustibil mai mic, toate se combină pentru a oferi o productivitate crescută acestui model de stivuitor precum si costuri de operare reduse.
Noul sistem utilizează iluminator cu LED și un nou tip de reflector care reduce consumul de energie, imbunatateste performanțele de iluminare semnificativ și prelungeste timpul de lucru.

Motostivuitor Clark evidentiat prin confort și ușurința în utilizare au fost în prim planul  dezvoltarii seriei XF. Un amortizor îmbunătățit, un amortizor compus al motorului și un tren de forță complet suspendat sunt incluse pentru o experiență de conducere mai relaxată.
Optimizarea tobei de eșapament, a amortizorului și a tehnologiilor de protecție fonică asigură un nivel de zgomot semnificativ mai mic.
Noul afisaj LCD ușor de utilizat permite operatorului să verifice rapid toate aspectele stării operaționale.

Aveti intrebari?