Stivuitor Clark S-Series nominalizat la premiile IFOY 2019

Printre acestea se numără Clark Europe cu un stivuitor din seria S. Motostivuitor cu ardere internă S25 s-a calificat în finală la categoria „Camion contrabalansat”. Râvnitele trofee vor fi acordate pe 26 aprilie 2019 la Hofburg din Viena.

Seria S este alcătuită din stivuitor diesel S20-35 și stivuitor GPL cu anvelope superelastice sau pneumatice și stivuitoare GPL S20C-32C cu anvelope cu pernă. Motostivuitor disponibil la capacități de încărcare de la 2 la 3,5 tone și sunt prima alegere acolo unde sunt decisive performanțe ridicate de manipulare și disponibilitate – cum ar fi în aplicațiile dure cu schimbare multiplă din industrie, comerț și distribuție.

În plus față de componentele de sistem dovedite, seria S Clark folosește pentru prima dată sisteme de siguranță activă și un nou sistem inteligent de informații. În plus, locul de muncă al șoferului a fost complet reproiectat. Operatorii beneficiază de camioane robuste din această serie care garantează o funcționare sigură și sigură chiar și în cele mai dificile condiții de operare, cu un cost total de proprietate redus (TCO). Șoferii pot aștepta cu nerăbdare un confort semnificativ mai mare, care asigură o muncă fără oboseală pe tot parcursul schimbului. Scopul lui Clark este de a crește siguranța și eficiența atunci când se utilizează stivuitoare și, în același timp, reduce costurile de manipulare a materialelor, menținând în același timp un raport preț-performanță foarte bun. Motostivuitor nominalizat pentru premiul IFOY este stivuitor pe gaz S25 din seria S 20-35 cu o capacitate de încărcare de 2,5 tone.

 

Zilele internaționale de testare IFOY se desfășoară la începutul lunii martie în expoziția Hanovra, finaliștii – printre ei, stivuitor Clark – vor fi supuși unui audit IFOY. În IFOY, experții în testare măsoară cifrele cheie ale finaliștilor într-o procedură standardizată. În IFOY Innovation Check, un om de știință de renume evaluează valoarea inovației produselor și soluțiilor nominalizate. Acest lucru este realizat de specialiști de la Institutul Dortmund Fraunhofer pentru fluxul de materiale și logistică (IML), Catedra de logistică tehnică de la Universitatea din Dresda, Catedra de manipulare a materialelor, fluxul de materiale și logistică (fml) de la Universitatea Tehnică din München. și catedra pentru elemente de mașină și logistică tehnică de la Universitatea Helmut Schmidt din Hamburg.

La IFOY Test Days, jurați din toată Europa, Australia, Brazilia, Rusia și SUA vor testa și inspecta echipamentul nominalizat. Printre altele vor fi evaluate valoarea inovației, tehnologia, designul, ergonomia și manevrabilitatea, siguranța, comercializarea și beneficiile pentru clienți, precum și economia și sustenabilitatea. Juriul este format din 29 de jurnaliști de renume din presa logistică de top din 19 țări.