Clark lansează două transpalete manuale noi. Asistenți indispensabili pentru logistica internă

Duisburg, 16 noiembrie 2020 – În supermarketuri, magazine de bricolaj, precum și în logistică și industrie,
transpaleta manuala este o componenta importanta a logisticii interne.
Din acest motiv, Clark a lansat două noi transpalete manuale pentru diferite cerințe ale clienților.
Transpaletele sunt HPT Eco și HPT Premium.

Atât HPT Eco, cât și HPT Premium sunt proiectate pentru sarcini cu maximum 2.500 kg. Ambele unități sunt caracterizate printr-un design robust și o operare ușoară. Cadrul lor robust este acoperit cu pulbere pentru o rezistență ridicată la uzură, garantând astfel o durată lungă de viață. Ridicarea și coborârea sarcinii se face manual de o pompă hidraulică. Operatorul poate chiar ridica și manevra greutăți de câteva tone cu foarte puțin efort. Supapa proporțională permite coborârea furcilor ușor și sensibil chiar și cu sarcini grele. Supapa de presiune protejează împotriva supraîncărcării transpaletei. Transpaleta funcționează foarte ușor în timpul deplasării, ridicării și coborârii. Transpaletele manuale obțin puncte și datorită greutății reduse dar și manevrabilității lor crescute. Acest lucru este deosebit de avantajos atunci când spațiul este limitat.

Pentru o performanță ridicată de manevrare, ambele unități pot fi echipate opțional cu Quicklift (ridicare rapidă) și astfel sarcinile de până la 150 kg pot fi ridicate și mutate rapid în depozit. Ambele transpalete manuale sunt echipate cu role de intrare și ieșire și sunt disponibile cu diferite modele de role (nailon, cauciuc sau poli) și lungimi furci. Astfel, ori de câte ori trebuie preluați și transportați paleți sau alte mijloace de transport, transpaletele manuale Clark asigură procese de lucru ergonomice și eficiente la costuri reduse de achiziție și întreținere.

Productivitate maximă cu efort minim

HPT Eco a fost conceput pentru aplicații mai ușoare. Are o greutate neîncărcată de 69 kg și un unghi maxim de virare de 190 °. Datorită unghiului mare de direcție al timonei, transpaleta manuală este manevrabilă în spații extrem de înguste.
Cu o greutate netă de 63 kg, HPT Premium are chiar și un unghi maxim de virare de 205 ° și este conceput pentru clienți exigenți. Cadrul robust, precum și bara de tracțiune asigură faptul că HPT Premium este foarte stabil chiar și în aplicații mai dure.

Ambele transpalete se caracterizează prin funcționarea lor simplă: HPT Eco are o bară de tractare curbată, iar mânerul pentru acționarea hidraulicii este înclinat. Pe HPT Premium, timona este proiectată mai ergonomic. În acest scop, a fost făcut puțin mai mic, iar mânerul a fost înfășurat pentru a asigura o bună aderență. Ambele transpalete necesită o întreținere redusă și pot fi operate fără echipamente tehnice suplimentare. Transpaleta Premium are un sistem de montare rapidă pentru fixarea sau înlocuirea rapidă a barei de tractare.

Transpaleta manuala de vanzare potrivit pentru fiecare aplicație