Clark completează seria de transpalete electrice cu tehnologie Li-Ion - Stivuitor, Electrostivuitor, Transpaleta - Carpatlift

Clark completează seria de transpalete electrice cu tehnologie Li-Ion

Transpaleta electrica potrivita pentru fiecare aplicație

Duisburg, 26 octombrie 2020 – În urma lansării pe piață a transpaletului pietonal cu ridicare redusă WPio20 și a transpaletului PPXsio20 transpaleta electrica cu platformă pliabilă a șoferului, Clark prezintă acum alte două transpalete electrice cu ridicare redusă cu tehnologie Li-Ion și capacități de încărcare de 1.500 și 1.800 kg cu WPio15 și WPio18.

Producătorul de transpalete pentru manipularea materialelor are astfel o serie completă de transpalete cu ridicare redusă cu capacități de încărcare de 1,2 până la 2 tone.

Modelele din seria WPio sunt concepute pentru transportul eficient de mărfuri pe distanțe scurte în centre de distribuție, producție sau depozite. Toate transpeletele sunt echipate cu bateria Li-Ion durabilă și puternică. Acest lucru le face ajutoare fiabile în industrie, comerț și logistică. Cu ajutorul ridicării și coborârii pur electrice, operatorul poate deplasa sarcini grele în mod ergonomic și eficient fără eforturi fizice mari. Transpaletele electrice compacte obțin, de asemenea, puncte pentru manevrabilitatea lor. Mai ales în spații restrânse, cum ar fi în spațiile de depozitare sau în camerele de vânzare, precum și pe rampe, își dovedesc capacitatea datorită capacității lor bune de urcare.

Versatil și eficient

 Transpaleta electrica Clark WPio15 are o capacitate maximă de încărcare de 1.500 kg. Transpaleta versatilă cu încărcare redusă este echipată cu o baterie Li-Ion de 24 volți (30 Ah) și transportă sarcini ușoare în mod fiabil și sigur la o viteză maximă de 4,5 km / h. Brațul timonei ușor de utilizat poate fi acționat intuitiv atât de operatorii dreptaci cât și stângaci. Pentru a asigura siguranța în aplicare, transpaleta frânează automat la eliberarea timonei. Rolele de sprijin laterale ajustate optim îmbunătățesc stabilitatea la virare. Cu o dimensiune L2 de numai 400 mm și o rază de viraj de 1.390 mm, WPio15 este construit compact și este ideal pentru utilizarea în spații închise. Greutatea acestui asistent flexibil de depozitare este de numai 160 kg, inclusiv bateria.

WPio18 este echipat cu o baterie Li-Ion de 48 de volți (20 Ah), ceea ce îl face puternicul versatil al acestei serii. Cu o capacitate maximă de încărcare de 1.800 kg și o viteză de conducere de 5 km / h, transpaleta este potrivita pentru transportul de sarcini medii-grele. De asemenea, WPIo18 frânează automat atunci când este eliberata timoa. Dimensiunile sale L2 și raza de viraj corespund valorilor WPio15 – cu o greutate tare de 170 kg, inclusiv baterie. Aceasta înseamnă că acest transpaletea electrica este, de asemenea, compacta și ideala pentru spații restrânse. Ergonomică cu poziționarea ușoară a comenzilor este potrivită atât pentru operatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. Afișajul inteligent integrat în timona oferă informații despre parametrii de conducere importanți, cum ar fi nivelul bateriei, orele de funcționare, programul de conducere, afișarea codurilor de eroare și gestionarea bateriei. Pornit prin Smart Key pentru a proteja transpaleta de accesul neautorizat.

Împreună cu transpaletul WPio20 cu încărcare redusă cu o capacitate de încărcare de 2.000 kg, care este conceput pentru aplicații mai dure, Clark oferă acum clienților săi o serie completă de transpalete cu ridicare redusă pentru o gamă largă de aplicații. Sunt disponibile echipamente suplimentare extinse, astfel încât clienții să poată adapta transpaletele la aplicația lor specifică. Cu ajutorul acestor tehnologii și a tehnologiei Li-Ion, eficiența în utilizare poate fi crescută semnificativ și costurile de operare reduse.

Puterea Li-Ion asigură o disponibilitate ridicată și costuri de operare reduse

Seria WPio și tehnologia Li-Ion oferă numeroase avantaje operatorului: Densitatea ridicată de energie a bateriei permite performanțe ridicate și disponibilitate. Taxele intermediare, de exemplu în timpul pauzelor, pot fi utilizate pentru a prelungi timpii de funcționare fără a limita durata de viață. Utilizatorul poate alege între două variante de încărcare a bateriei. Utilizând încărcătorul intern, vehiculul poate fi conectat la orice priză de 230 Volți pentru a încărca bateria folosind mufa de pe încărcător. A doua variantă de încărcare a bateriei, sub formă de baterii opționale la îndemână schimbabile, care cântăresc doar 10 sau 14 kg, asigură o durată de viață mai lungă, de exemplu în funcționarea cu mai multe schimburi. Bateria de schimb poate fi înlocuită de bateria goală din utilaj cu o singură mișcare.

Operatorul beneficiază, de asemenea, de numeroase avantaje care au un efect pozitiv asupra costurilor de operare: Comparativ cu bateria bloc, bateria Li-ion are o durată de viață mai lungă. Nu există niciun efort suplimentar pentru lucrările de întreținere în jurul acidului bateriei, deoarece bateria Li-ion nu necesită întreținere. Încărcările intermediare pot fi efectuate fără un compartiment special de încărcare, iar locația de încărcare nu trebuie ventilată ca și în cazul bateriilor cu plumb-acid.