Stivuitoare Stage 5

Din 1997, UE a adoptat o serie de șapte directive pentru a aborda emisiile de la motoarele non-rutiere. Acum, standardele Stage V, cele mai dure standarde de emisii din lume pentru mașinile mobile non-rutiere (NRMM), vor restrânge restricțiile la motoarele și echipamentele non-rutiere și vor stabili limite mai stricte privind emisiile de particule (PM) și numărul de particule (PN) ect. Și standardele din etapa V pentru mașinile non-rutiere sunt introduse treptat din 2018, cu aplicarea completă din 2021.

Standardele de emisii se schimbă continuu, la fel și actualizarea stivuitoarlor Hangcha.

Regulile ar înlocui un cadru juridic existent, multistratificat în Europa, cu un regulament general. Grupul Hangcha, angajându-se să ofere soluții variate utilizatorilor noștri, este mândru să anunțe adoptarea cu succes a motoarelor EU V: motor E Series, motoare Kubota, motoare GCT, motoare Deutz, motoare VOLVO, motoare CUMMINS pentru a vă oferi diverse tonaje de la 1.0 la 48 t.

Putere mare: motor E V Seria E

Co-dezvoltat de Hangcha și Xinchai, unul dintre cei mai buni producători de motoare din China, se bucură de emisii curate, putere puternică, fiabilitate ridicată, confort ridicat și preț mai bun.

Motoare EU V din seria E

Emisii curate:

În condiții normale de funcționare, nu este necesară regenerarea parcării în ciclul de viață al filtrelor de particule diesel (DPF), iar intervalul de curățare a cenușii ajunge la 4000h. Aceasta permite o utilizare ușoară și costuri reduse de întreținere.

 

Putere adecvată:

Cu o putere adecvată rezervată, un cuplu ridicat la turații mici și o performanță stabilă la încărcare la ralanti,acest motor stivuitor nu se va opri niciodată.

Fiabilitate ridicată:

Corpul principal al motorului a trecut testul de fiabilitate a puterii maxime pentru 15000h cumulativ. Motorul și echipamentul de post-procesare de pe vehicul au fost testate în condiții extreme, cum ar fi temperaturi ridicate, altitudini mari și frig extremStadiul emisiilor din UE continuă să se schimbe, iar Hangcha vă va fi alături în fiecare etapă.